Blog
2022. 03. 17.
Royal Grass® a Wimbledon Lawn Tennis Múzeumban.
A Royal Grass® most telepítve van a Wimbledon Lawn Tennis Museum tetejére. Az egész England Lawn Tennis Clubot lenyűgözte a Silk 35 mm műfű valósághűsége.


2022. 03. 15.
Hogyan lehet eltávolítani a vizelet szagát a műpázsiton.
A műfűben lévő vizeletszag nagyon uralkodó és kellemetlen lehet. Nem túl szép olyan kertben ülni, ahol kutya- vagy macskapisi illata van. Szerencsére könnyű leküzdeni a macska- vagy kutyavizelet szagát. Gyakran elegendő egyszerűen langyos vízzel leöblíteni azt a helyet, ahol kedvence vizelt. Különféle speciális termékek is kaphatók a kellemetlen szagok ellen.


2022. 03. 09.
Az Eden Project a Royal Grass®-t választotta.

Royal Grass csapata büszke arra, hogy műfüvet szállított a világhírű Eden Project számára. A látogatók szívesen ülnek a közös pázsiton és élvezik a zöld környezetet.


2021. 04. 08.
Egy kellemes, dús gyepszőnyeg meleg, késő nyári színtónusokkal: ez a Royal Grass® Lush. A Royal Grass® kollekció legújabb tagja több szálat tartalmaz négyzetméterenként, mint a ReadDY® technológiával rendelkező legtöbb műfű. Ettől a műfű még teltebbnek tűnik. Egyes fűszálak teteje sárgás barnás árnyalatú, ami kellemes, meleg megjelenést kölcsönöz ennek az új terméknek.


2019. 11. 25.
Megjelent a legújabb ProPlay rugalmas réteg 15 mm vastagságban pázsitfüvek alá. ProPlay kellemesebb és egyenletesebb felületet biztosít. Kiváló vízelvezető.


2019. 11. 25.
Ausztráliába most telepített Silk 25 műfű. Gyönyörű zöldtető kellemes pihenést biztosít a medence mellett. Lazing around on an Australian rooftop A rooftop area is a great place to transform into a beautiful green, relaxing area, especially in combination with a swimming pool.